Termeni și condiții

Introducere

EDITURA INK STORY S.R.L.

Telefon: 0727644411

E-mail contact: office@ink-story.ro

Adresa sediu: Dâmbovița, Pucioasa, strada Colinei nr.7, cod postal 135400

CUI 44603089

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.revistainkstory.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

DREPTURI DE AUTOR

Revista Ink Story oferă acces liber la site-ul www.revistainkstory.ro și vă autorizează să vizualizați, imprimați și să transmiteți informațiile existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de copyright pentru informațiile existente pe acest site este detinut de Revista Ink Story. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară explicită, prin acord scris cu editura Ink Story sau partenerii săi. Este interzisă crearea de legături cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. 

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Revista Ink Story își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, partial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabila. Revista Ink Story nu este răspunzătoare față de utilizator, orice tertă persoană fizică sau juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Revista Ink Story poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site și nu au caracter retroactiv.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.

Revista Ink Story nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Revista Ink Story prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de REVISTA TIMPUL utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

REVISTA TIMPUL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.revistainkstory.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către Revista Ink Story în vederea soluţionării de către Revista Ink Story a cererilor, întrebărilor şi reclamaţiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site sau folosirea ticketelor de support); alte activităţi întreprinse de Revista Ink Story şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Confidenţialitatea acestor informaţii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact din site.

About

Revista Ink Story este un proiect de promovare a lecturii, al editurii Ink Story. Vom publica proză scurtă, toate genurile, poezie, dar și articole de biografie, interviuri, evenimente, obiective turistice culturale etc.

Newsletter