Despre noi

Revista Ink Story este un proiect de promovare a lecturii, al editurii Ink Story. Ne propunem să oferim cititorilor noștri ocazia de a descoperi noi autori și lucrări, dar nu numai. Vom publica proză scurtă, toate genurile, poezie, dar și articole de biografie, interviuri, evenimente, obiective turistice culturale etc. In același timp, ne dorim să le dăruim autorilor posibilitatea de a ajunge la cât mai mulți cititori și de a-și face lucrările cunoscute.

 
 

Colaborare

Primim materiale pentru următoarele rubrici:
– Proză scurtă, orice gen literar;
– *Poezie;
– Cultură: Biblioteci, librării, muzee, obiective culturale.
Acceptăm doar texte corecte din punct de vedere gramatical și ortografic, obligatoriu cu diacritice. Folosiți fontul Times New Roman, mărime 12px, format doc sau docx. Imaginile se trimit atașate separat de text. Pentru liniile de dialog folosiți „En-Dash”, nu cratimă. Folosiți „Enter” pentru trecerea la un nou paragraf.
Pentru mai mari șanse de publicare, evitați repetițiile, urmăriți stilistica, logica și cursivitatea textului.
Materialele care nu respectă condițiile de mai sus, nu vor fi luate în considerare!
*În cazul poeziilor, avem rugămintea să ne trimiteți doar o selecție de două, trei lucrări maxim. În cazul în care sunt acceptate pentru publicare, ne mai puteți trimite și altele ulterior.
Toate materialele se pot trimite la adresa de mail: redactie@revistainkstory.ro

Contact

About

Revista Ink Story este un proiect de promovare a lecturii, al editurii Ink Story. Vom publica proză scurtă, toate genurile, poezie, dar și articole de biografie, interviuri, evenimente, obiective turistice culturale etc.

Newsletter